Doorvoeringen & Leidingwerk

Brandwerende doorvoeringen

Bij Samo Brandpreventie zijn we gespecialiseerd in brandwerende doorvoeringen & leidingwerk. Wij zorgen ervoor dat alle soorten leidingen vakkundig worden voorzien van de juiste materialen en afwerking.

SAMO Brandpreventie - Veiligheid Voorop.

Wat zijn brandwerende doorvoeringen?

Brandwerende doorvoeringen zorgen ervoor dat de leidingen beschermd worden die door de specifieke brandscheidingen lopen. Om dit te realiseren wordt er in de praktijk vaak gebruik gemaakt van technieken als opschuimen of isolatie.

Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de leidingen goed worden behandeld, omdat hier vaak extra openingen zijn waardoor het risico op brand verspreiding groter wordt.

Wij hanteren de juiste technieken en zorgen er met onze ruime kennis en ervaring voor dat alle leidingen veilig worden aangepakt. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat de brand beperkt blijft tot het compartiment.

Door de brandwerende doorvoeringen goed te behandelen zorgen wij ervoor dat de brand beperkt blijft en dat bijvoorbeeld de temperaturen in een volgend compartiment niet (te ver) oplopen.

image2

SAMO & Brandwerende doorvoeringen,

Bij Samo Brandpreventie zorgen wij ervoor dat alle werkprocessen accuraat worden geregistreerd volgens de verplichte normen. Als opdrachtgever heeft u de processen op elk moment inzichtelijk. Indien gewenst kunt u altijd contact opnemen via het zogeheten “digitale logboek”. 

Doordat wij het logboek altijd accuraat bijwerken heeft u op elk moment alle processen inzichtelijk en fungeert het als een soort bouwplan voor uw project. 

SAMO in jouw bedrijf?

Als aannemer, installateur of eigenaar van een pand of meerdere locaties te maken krijgt met het maken of onderhouden van brandwerende voorzieningen, dan ben je bij SAMO Brandpreventie aan het juiste adres. 

Wij zorgen met onze ruime kennis en ervaring voor het specialistisch aanbrengen en onderhouden van brandwerende voorzieningen. 

Ongeacht het type locatie zijn wij inzetbaar en zorgen wij  met onze ruime kennis en kunde voor een veilig resultaat.

Veiligheid voorop!

SAMO BRANDPREVENTIE B.V.

Bij Samo werken we met een klein, vertrouwd team. Wij bieden totale ontzorging op bouwkundige & passieve brandpreventie en adviseren u graag waar nodig. 

samo brandpreventie bouwkundige brandveiligheid

ADVISEREN

brandpreventie nederland SAMO bv bouwkundige brandpreventie staalconstructies

INSPECTEREN

samo brandpreventie bouwkundige staalconstructie advies

LOGBOEK

samo brandpreventie - inspectie - digitaal logboek - inventariseren

CONTROLEREN