Onze diensten

SAMO brandpreventie BV

Onderstaand vindt je een greep uit de mogelijke diensten die je door ons kunt laten verzorgen. Staat jouw vraag of project er niet tussen? Neem dan gerust even contact op voor een offerte op maat of adviesgesprek.

Doorvoeringen & leidingwerk

Doorvoeringen door brandscheidingen moeten worden afgedicht volgens bepaalde vastgelegde eisen, daar zijn wij bij Samo in gespecialiseerd.

Brandwerende staalconstructies

Staalconstructies zijn de basis van elk gebouw en zorgen voor de stevigheid en duurzaamheid. Deze staalconstructies worden bekleed om ervoor te zorgen dat er, tijdens een brand, de constructie niet verzwakt of bezwijkt. 

Wanden & plafonds

Het is natuurlijk van groot belang om ervoor te zorgen, dat áls er brand uitbreekt, deze zich niet (snel) verspreid door een gebouw. Daarom brengen wij speciale compartimenten aan in gebouwen vanaf een bepaalde oppervlakte. 

Brandwerende coating

Brandwerende coating zorgt ervoor dat de staalconstructie beschermd blijft tegen de temperaturen en gevolgen van brand, vergelijkbaar met het bekleden van staalconstructies met brandwerende plaat.

Brandkleppen

Brandkleppen zijn speciale afdichters die worden geplaatst in bijvoorbeeld brandwerende vloeren of wanden. Deze zorgen ervoor dat luchtkanalen afgesloten worden in geval van brand. 

SAMO Brandpreventie

Bij SAMO Brandpreventie staan we bekend om onze persoonlijke aandacht, ervaring op het gebied en specialisme op diverse belangrijke vlakken van brandpreventie.