Logboek & rapportage

Logboek & rapportage

Samo gebruikt materialen van Mulcol Fire Protection. Mulcol International is een moderne producent van innovatieve passieve brandwerende producten. Mulcol beschikt over enorme kennis en de producten zijn voor alle doorvoeringen beschikbaar.

SAMO Brandpreventie - Veiligheid Voorop.

Meer over Logboek & rapportage.

Alle opdrachten worden verwerkt in Snagstream. Snagstream zorgt voor structuur bij het controleren en rapporteren waardoor projecten sneller worden opgeleverd met minder faalkosten. Het enige wat u aanlevert zijn digitale tekeningen in PDF, maar ook oude bouwtekeningen in hard copy kunnen wij eenvoudig digitaliseren en in Snagstream plaatsen.

Indien u mee wilt kijken kunnen wij u realtime de vorderingen van een projecten laten volgen, hiervoor ontvangt u dan een speciale inlogcode. 

SAMO & Rapportage.

De rapportages zijn voorzien van alle relevantie informatie en dienen als bewijslast van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze kunnen overlegd worden aan het bevoegd gezag. Ook handig, mochten er later weer werkzaamheden toegevoegd moeten worden, dan wordt het project eenvoudig geactiveerd en kan er verder in gewerkt worden. Wilt u specifieke zaken vermeld hebben in de reportage, dan kunnen wij deze op maat toevoegen. Onze applicateurs staan online in verbinding en alle relevante informatie en foto’s worden continu geüpdatet. Hierdoor beschikt u ook altijd over een actueel rapport.

SAMO in jouw bedrijf?

Wanneer je als aannemer, installateur of eigenaar van een pand te maken hebt met het aanbrengen of onderhouden van brandwerende voorzieningen schakel dan de kennis en ervaring van de specialisten Samo Brandpreventie BV in.Van bedrijfshal tot zorginstellingen, onze specialisten hebben voor elke situatie de juiste oplossing in huis en bieden je de zekerheid van veiligheid!

multicollar samo brandpreventie bv mulcol

SAMO BRANDPREVENTIE B.V.

Bij Samo werken we met een klein, vertrouwd team. Wij bieden totale ontzorging op bouwkundige & passieve brandpreventie en adviseren u graag waar nodig. 

samo brandpreventie bouwkundige brandveiligheid

ADVISEREN

brandpreventie nederland SAMO bv bouwkundige brandpreventie staalconstructies

INSPECTEREN

samo brandpreventie bouwkundige staalconstructie advies

LOGBOEK

samo brandpreventie - inspectie - digitaal logboek - inventariseren

CONTROLEREN